Årets badetøytrender

Med sol og sommer rett rundt hjørnet, er det på tide å oppgradere bikinien og badedrakten. Her får du en oversikt over noen av årets trender på stranden og ved bassenget.

Sommerens farger og mønstre

I år er det kraftfulle farger som gjelder, også på badetøyet. Grønt, blått og lilla er farger som går igjen, gjerne i kombinasjon med store mønstre. Blomsterprint er svært trendy, og kommer i mange varianter. Selv om det er farger som er det helt store denne sommeren, vil du også finne den klassiske sorte. Nedenfor ser du noe av årets fargerike badetøy.

Velg riktig størrelse og passform

Noe av det viktigste med badetøyet er at det sitter godt, og at du føler deg komfortabel i det. Har du riktig modell og størrelse til din kroppsform, vil du føle deg vel, som igjen vil vises på kroppsholdningen din.  

Dersom du har stor byste, bør du velge en bikinioverdel eller badedrakt som gir god støtte. Noen ønsker å dekke så mye som mulig av mage og rumpe, mens andre ønsker å få sol på størst mulig del av kroppen. Enten du ønsker å dekke mye eller lite av mage og rumpe, så har vi bikiniunderdelen for deg. Noen er med ben, mens andre har høyere benskjæring. Det finnes bikinitruser med foldekant til å brette opp over magen. En annen variant som vi ser mye av i år er badeskjørt og badedrakter med skjørt. Ønsker du å dekke deg til når du skal gå til og fra stranden, eller når du skal ha deg en pause fra solen så er kanskje en lett strandponcho noe for deg. Mulighetene er mange. Spør oss gjerne om råd. Vi hjelper deg med å finne riktig modell og størrelse.

Del denne artikkelen med venner

Facebook
Twitter
Pinterest